flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ЗУСТРІЧ ІЗ СТУДЕНТАМИ БІЛОЦЕРКІВСЬКОГО ІЕУ та БІЛОЦЕРКІВСЬКОГО ФКУ «УКРАЇНА»

30 січня 2024, 15:44

30 січня 2024 року у Білоцерківському міськрайонному суді Київської області відбулася зустріч із студентами І та ІІ курсів Білоцерківського інституту економіки та управління Університету «УКРАЇНА» та Білоцерківськогофахового коледжу Університету «УКРАЇНА», які навчаються за спеціальністю 081 «Право».

Суддя-спікер Білоцерківського міськрайонного суду Київської області Владислав ЦУКУРОВ виступив із доповіддю на тему: «Особливості судочинства в сучасних умовах». Під час виступу суддя роз’яснив майбутнім правникам загальні засади здійснення правосуддя в Україні, охарактеризував особливості роботи Білоцерківського міськрайонного суду Київської області в умовах воєнного стану в Україні та навів конкретні приклади з практики розгляду цивільних справ різної категорії.

Помічник судді Білоцерківського міськрайонного суду Київської області к.ю.н. Євгеній ІВАШЕВ виступив із презентацією на тему: «Людина, як джерело права», під час якої наголосив на важливості забезпечення основоположних прав та свобод людини та громадянина, у якості кінцевого результату правозастосовної діяльності.

Директорка Білоцерківського фахового коледжу Університету «УКРАЇНА» Вікторія КОВАЛЬ наголосила на важливості взаємозв’язку освіти та професійної діяльності. Подякувала спікерам за організацію цікавої та продуктивної зустрічі, відмітила змістовність та актуальність їхніх виступів. Висловила сподівання на подальшу плідну співпрацю.

Загалом під час зустрічі майбутні фахівці в галузі права активно цікавилися практичними аспектами діяльності суду, дискутували та зазначали власну позицію щодо почутого.

Висловлюємо вдячність усім, хто долучився до організації та проведення даної зустрічі, а також взяв у ній активну участь. Переконані, що почуте сьогодні, допоможе нашим майбутнім юристам у розвитку їхніх фахових знань та навичок.

Прес-служба Білоцерківського міськрайонного суду Київської області