flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Обрано запобіжний захід особі, яка підозрюється у хуліганстві.

19 січня 2024, 09:07

18 січня 2023 року слідчим суддею Білоцерківського міськрайонного суду Київської області було задоволено клопотання слідчого щодо обрання запобіжного заходу підозрюваному, у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб.

Досудовим розслідуванням громадянин С. підозрюється в тому, що 27.10.2023 близько 22 год. (більш точного часу не встановлено) громадянин С. спільно з громадянином Я. після розпивання алкогольних напоїв на території кафе-бару знаходячись в стані алкогольного сп’яніння, проходили повз територію закладу дошкільної освіти, що розташований у  с. Медвин, Білоцерківського району Київської області.

У цей же час, на території вищевказаного дошкільного закладу, останні помітили малолітнього Л., 2010 року народження, який сидів на лавці та грався у мобільному телефоні. Останні, в свою чергу, усвідомлюючи, що знаходяться в громадському місці, почали зухвало себе поводити, голосно висловлюватись нецензурною лексикою в бік малолітнього потерпілого Л., будучи агресивно налаштованими відносно останнього, відчуваючи до нього раптово виниклу особисту неприязнь та розпочали з ним словесний конфлікт.

Так, громадянин С.  спільно з громадянином Я., діючи групою осіб, усвідомлюючи, що знаходяться в громадському місці, нехтуючи елементарними правилами поведінки, грубо порушуючи громадський порядок, з мотивів явної неповаги до суспільства, прагнучи показати свою зневагу до існуючих правил і норм поведінки в суспільстві, самоутвердитись за рахунок приниження інших осіб, реалізуючи свій спільний умисел, громадянин С. підійшов до малолітнього потерпілого Л.  та безпричинно, з хуліганських спонукань наніс тілесні ушкодження.

Дане кримінальне правопорушення карається  обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на строк до чотирьох років.

 

Пресслужба Білоцерківського міськрайонного суду Київської області.