flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Обрано запобіжний захід особі, підозрюваній у вчиненні тяжких тілесних ушкоджень

19 січня 2024, 09:00

13 січня 2023 року слідчим суддею Білоцерківського міськрайонного суду Київської області було задоволено клопотання слідчого щодо обрання запобіжного заходу підозрюваному, у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб.

Досудовим розслідуванням встановлено, що 05.01.2024 близько 14:00 години, громадянин М. перебуваючи разом зі своєю малолітньою донькою Б. 2023 р.н., у спальній кімнаті будинку за місцем свого проживання, під час дії правового режиму воєнного стану, на ґрунті раптово виниклої агресії, спричиненої криком, плачем та химеруванням доньки, діючи умисно, усвідомлюючи протиправний характер своїх дій, з метою спричинення тілесних ушкоджень малолітній Б., тримаючи останню на руках заподіяв два удари головою Б. об ручку дитячого візка, після чого поклав дитину до дитячого візка, який знаходився у цій же кімнаті.

В подальшому бригадою екстреної швидкої медичної допомоги, о 14 годині 37 хвилин 05.01.2024, констатовано смерть малолітньої  Б.

У результаті своїх умисних протиправних дій, громадянин М. спричинив малолітній Б. тілесні ушкодження у вигляді внутрішньочерепної травми, крововиливів під м’яку оболонку головного мозку, які відносяться до тяжких тілесних ушкоджень та які спричинили смерть останньої.

Дане кримінальне правопорушення карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років.

Пресслужба Білоцерківського міськрайонного суду Київської області.