flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Обрано запобіжний захід особі, що підозрюється у нанесені тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті

21 червня 2023, 15:10

20 червня 2023 року слідчим суддею Білоцерківського міськрайонного суду Київської області обрано запобіжний захід особі у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб особі, що підозрюється у нанесені тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті.

Досудовим розслідуванням встановлено, що 17.06.2023 року громадянка Д. спільно з громадянином М. перебували за місцем свого проживання, де вживали разом алкогольні напої, де між подружжям на грунті ревнощів виник конфлікт.

В подальшому, в цей же час, на фоні раптово виниклого конфлікту громадянка Д., діючи умисно, усвідомлюючи суспільну небезпечність свого діяння, з метою заподіяння тілесних ушкоджень громадянин М., усвідомлюючи протиправність своїх дій та передбачаючи суспільно небезпечні наслідки, припускаючи можливість спричинення шкоди здоров’ю потерпілому, перебуваючи в приміщенні спальної кімнати вказаного будинку, взяла зі столу, в праву руку кухонний ніж та умисно завдала громадянину М. один удари ножем в область спини.

Внаслідок умисних протиправних дій потерпілому спричинено тілесне ушкодження у вигляді проникаючого колото-різаного поранення грудної клітини зліва, внаслідок якого він помер за місцем свого проживання до приїзду екстреної медичної допомоги.

За дане кримінальне правопорушення передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.