flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя-спікер Білоцерківського міськрайонного суду провів лекцію для студентів БНАУ

15 травня 2023, 12:41
Доброю традицією соціально-гуманітарного факультету Білоцерківського національного аграрного університету є запрошення практиків на зустрічі із студентами для формування у здобувачів вищої освіти практичних навичків при вивчені дисциплін.
12 травня 2023 року майбутні правники мали можливість поспілкуватися із суддею-спікером Білоцерківського міськрайонного суду Владиславом Цукуровим.
На початку зустрічі Владислав Цукуров наголосив на важливості дотримання норм професійної етики задля зміцнення довіри до судової влади та налагодження комунікації суддівської спільноти із громадськістю, у тому числі у теперішній період правового режиму воєнного стану.
У ході зустрічі здобувачі ОП «Право» уважно слухали про неординарні випадки з практики та про роль дотримання правил професійної етики у суддівському професійному житті.
У свою чергу, студенти та декан соціально-гуманітарного факультету Білоцерківського НАУ Інна Ковальчук висловили вдячність судді-спікеру за цікаві настанови та участь у процесі формування професійних навиків майбутніх юристів.