flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Привітання з Днем Соборності та Свободи України

20 січня 2023, 12:04

Шановні судді, судді у відставці, працівники суду!

Прийміть щирі вітання з нагоди Дня Соборності та Свободи України!

День соборності — свято України, яке відзначають щороку 22 січня в день проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулося в 1919 році.

Це знакова подія в історії національного державотворення, тому що вперше в історії було прийнято документи, що утверджували свободу і незалежність України й об’єднували її історичні території.

Вірю, що територіальна цілісність України, за яку віддали життя тисячі незламних борців в різні часи і продовжують сьогодні відстоювати наші бійці, залишиться непорушною.

Впевнений,  День Соборності та Свободи України затвердить нас у єдності, надасть сил і наснаги для роботи заради добробуту всього українського народу.

Вітаючи вас з Днем Соборності та Свободи України, сердечно бажаю всім міцного здоров’я, щастя, добра, миру і віри в краще майбутнє!

 

З повагою Голова Білоцерківського                                                                                                                                         Юрій Буцмак

міськрайонного суду Київської області