flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Про внесення змін до наказу «Про встановлення особливого режиму роботи Білоцерківського міськрайонного суду в умовах воєнного часу»

12 квітня 2022, 10:12

До уваги учасників процесу та відвідувачів суду відповідно до наказу Голови Білоцерківського міськрайонного суду №22/од/г від 07.04.2022 року: 

1) Відновлено розгляд справ у судових засіданнях у приміщенні суду за адресою: м. Біла Церква, вул. Турчанінова 7, вул. Першотравнева 4-а.

2) Відділом документообігу суду (канцелярія) здійснюється приймання вхідної кореспонденції   у приміщенні суду за адресою: м. Біла Церква, вул. Турчанінова 7, вул. Першотравнева 4-а.

4) Процес переміщення відвідувачів та учасників судового засідання у приміщенні суду, утому числі  за місцем розташування відділу документообігу суду (канцелярія) здійснюється за обов'язковим контролем працівників служби судової охорони.

Додатково повідомляємо, що з огляду на здійснення правосуддя в умовах воєнного стану, Білоцерківський міськрайонний суд Київської області  просить учасників процесу утриматися від відвідання судових засідань та по можливості надати заяви про їх відкладення чи розгляд справ без їхньої участі, якщо така участь не є обов’язковою, згідно з процесуальними кодексами.

Також суд звертається з проханням максимально використовувати можливості Електронного суду та засобів електронного зв’язку (inbox@bcm.ko.court.gov.ua).

Через відсутність можливості надсилати кореспонденцію за межі області засобами поштового зв’язку та з метою забезпечення надсилання повідомлення учасникам процесу про результати судового розгляду просимо зазначати адресу електронної пошти у документах, адресованих Білоцерківському міськрайонному суду Київської області.

Для участі в судових засіданнях прохання використовувати доступні сервіси відеоконференцзв’язку.

Бережіть себе та своїх близьких!