flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відправлення поштової кореспонденції тимчасово припинено

03 листопада 2020, 12:12

У зв’язку із відсутністю поштових знаків (марок) Білоцерківський районний суд Київської області повідомляє про тимчасове припинення відправлення поштової кореспонденції.

Отримати процесуальні документи, у тому числі виклики та повідомлення, можна електронною поштою (попередньо подавши заяву про такий спосіб отримання кореспонденції із зазначенням адреси своєї електронної пошти), або зареєструвавшись у підсистемі «Електронний суд» чи безпосередньо через канцелярію Білоцерківського  міськрайонного суду Київської області за адресою: вул. Турчанінова, 7 (2 каб.) / Першотравнева, 4-а (2 каб.) з урахуванням обмежень та заходів, пов’язаних  з поширенням коронавірусної інфекції COVID-19.

Отримати виклик та повідомлення про судове засідання можна також за допомогою sms - повідомлення. Для цього необхідно подати до суду Заявку на отримання судових повісток, повідомлень в електронному вигляді за допомогою SMS-повідомлення, вказавши у ній номер мобільного телефону. Бланк заявки розміщений на офіційному веб-сайті Судової влади України за посиланням: https://court.gov.ua/registration/zayavasms.html.

Також, при зверненні до суду із позовною заявою, прохання вказувати засоби телефонного зв'язку, а також адресу своєї електронної пошти/скриньки та надання письмової згоди на отримання такої інформації згідно процесуального кодексу.

Нагадуємо, що інформація щодо стану розгляду справ доступна на офіційному веб-сайті судової влади України за посиланням: https://court.gov.ua/fair/sud1003/.  

Крім того, із текстами судових рішень Ви можете ознайомитись у Єдиному державному реєстрі судових рішень за посиланням: http://reyestr.court.gov.ua/.

Додатково повідомляємо номери телефонів, за якими Ви зможете отримати інформацію про стан розгляду справ, які перебувають чи перебували у провадженні суду:

вул. Турчанінова 7 - (04563) 4-87-97;

вул. Першотравнева 4а - (04563) 5-22-74; (04563) 5-39-86 

Просимо з розумінням поставитися до ситуації, що склалася на даний момент.